ELLE inviterer til vårens FASHION BRUNCH på Annen Etage. Våren er her, så pakk vekk skistøvlene og hopp inn i dine høye hæler!

PRIS: Kr. 495 - DATO: 27. april - TID: 12:00 - 16:00
STED: Annen Etage (Hotel Continental)
DRESSCODE: Pyntet

BETAL MED VIPPS!

Søk på bedriftsnummer 141060 i "Kjøp og betal" for å bestille billetter med Vipps.

Bestilling via mail sendes til fest@elle.no med antall personer. Betales via faktura.

Program

ELLE Fashion Brunch 2019

ISABELLE RINGNES

Kjent som en av grunnleggerne bak teknologinettverket for kvinner, TENK. Hun er også digital direktør for #hunspanderer, blogger, forfatter og foredragsholder. I fjor var Ringnes foredragsholder på ELLE Tech og i år er hun tilbake som konferansier.

CAMILLA PIHL

INFLUENCER & GRÜNDER

En av Norges største influencere kommer til ELLE-Tech. Digital innholdsansvarlig, Julie Marlen Engel Jenssen Leirvåg skal intervjue Camilla på scenen om hennes fantastiske reise fra den lille bloggen girlfriend.no til å bli en av landets største influencere, i tillegg til grunder, modell, forretningskvinne, designer og forfatter.

Camilla Pihl er en av landets ledende influencere og har skapt et helt univers med sin sterke merkevare. De siste årene har hun vunnet priser, lansert skokolleksjoner, smykkekolleksjoner, en hud- og hårpleieserie, strikkekolleksjon, debutert som forfatter med boken "Pihl i hjertet", relansert bloggen som nettmagasin og i 2019 kommer hun med sin første kleskolleksjon under eget navn.

BERIT SVENDSEN

UTENLANDSSJEF, VIPPS

Du kan ikke ha unngått å få med deg navnet Berit Svendsen i 2018. Hun kommer til ELLE Tech for å snakke om hennes spennende reise i teknologiutvikling gjennom 30 år, toppledelse og rekruttering av kvinner til teknologi.

Berit er sivilingeniør og næringslivsleder. Hun sluttet på dagen i jobben som Telenors sjef for Norge og Skandinavia 4. september. Før og etter avgangen var det stor mediestorm rundt avgangen som, av mange kilder, ble beskrevet som en maktkamp. 1. november begynte hun i ny toppjobb som sjef for utenlandssatsningen til Vipps. Hun er også styremedlem i DNB.

KHUNAL KHANNA

GOOGLE NEW YORK

Fra hovedkontoret til google i New York, kommer Kunal Khanna til ELLE Tech for å holde foredraget "Influencing in a digital age" med fokus på branding og brand building.

Kunal er en evangelist i google som jobber tett med administrerende direktører, ledere og markedsføringsteam for å utvide deres virksomheter digitalt og komme opp med banebrytende innovative løsninger for å oppnå 10X vekst. Etter å ha vært nesten ti år i den digitale reklamesektoren, er Kunal en leder som skaper bærekraftige forretningsmodeller ved å utnytte kraften av "brand building". Kunal elsker å hjelpe bedrifter med å knytte seg til sine kunder på en autentisk måte, med en melding som gir gjenklang. I sine år i google har han samarbeidet med 100 brands og levert løsninger som bygger merkevare og skaper fortjeneste. Kunal er en lidenskapelig historieforteller, tenker og problemløser.

FORBRUKERTILSYNET

#sponsa #ad #annonse #reklame. Hva er egentlig riktig?

Infleuncer marketing har blitt stor business, og stadig er det heftige debatter rundt merking av reklame på blogger og i sosiale medier. En representant fra Forbrukertilsynet kommer for å holde et viktig og oppklarende foredrag om korrekt merking og hvilket ansvar bedrifter og influencere faktisk har.

Forbrukertilsynet (tidligere Forbrukerombudet) er en offentlig tilsynsmyndighet. De jobber for å gjøre markedene enklere og tryggere for forbrukerne. Forbrukertilsynet arbeider først og fremst med å forebygge og stoppe ulovlig markedsføring, urimelig vilkår i kontrakter og andre former for ulovlig handelspraksis rettet mot forbrukere.

Ansvarlig utgiver: United Publishing

ELLE.NO